Αποκτά πολιτικό γραφείο και ετοιμάζεται για τις εκλογές ο Τάσος Πετρόπουλος

Δεδομένη πρέπει πλέον να θεωρείται η υποψηφιότητα του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, στις επόμενες εκλογές, αφού -με μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια- αποκτά πλέον και τυπικά πολιτικό γραφείο.

Ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός, που έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος ενός από τους πλέον δύσκολους και αντιλαϊκούς κυβερνητικούς τομείς, όπως είναι η αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επόμενες εκλογές.

Η υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο καταγωγής του, την Ηλεία, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι επισκέψεις του στην εκλογική του περιφέρεια. Χτες, μάλιστα, ο κ. Πετρόπουλος συνόδευσε τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, στην περιοδεία του στον Πύργο.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), λοιπόν, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια και φέρει ημερομηνία 15 Μαρτίου 2018, την οποία υπογράφουν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και ο αν. υπουργός Οικνομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, «συνιστάται πολιτικό γραφείο υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για να επικουρεί στο έργο του τον υφυπουργό».

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, για την εκπλήρωση του σκοπού του πολιτικού γραφείου συνιστώνται 3 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων και 2 ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων – ειδικών συνεργατών.