Διανομή βρεφικών ειδών για δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ στην Ημαθία

Στο πλαίσιο του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οι δικαιούχοι που έχουν  ενταχθεί στο Πρόγραμμα παροχής τροφίμων και άλλων συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ) θα μπορούν να προμηθευτούν βρεφικά είδη για παιδιά έως δύο ετών (0-2) την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 στη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας. Τα σημεία και οι ώρες διανομής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας είναι:

  • Για το Δήμο Βέροιας: Από τις 9.00 έως τις 14.00 στην Πρόνοια Δήμου Βέροιας, Σταδίου 51 (παλιά Σφαγεία).
  • Για το Δήμο Αλεξάνδρειας: Από τις 9.00 έως τις 13.00 στο κτίριο του πρώην κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας (δίπλα στη Δ/νση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).
  • Για το Δήμο Νάουσας: Από τις 12.00 έως τις 14.00 στο πάρκιν πολυχώρου Πολιτισμού Χρ. Λαναράς, αίθουσα Έρια.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ -ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.