ΕΦΚΑ: Οι τελικές ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων για τα Χριστούγεννα

Πριν από τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, δηλαδή από 20 έως 23 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων. Η διαδικασία θα είναι και πάλι τμηματική, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί ο συνωστισμός στα ΑΤΜ των τραπεζών από τους συνταξιούχους, λόγω πανδημίας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες έχουν ως εξής;

  • Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου,θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών(δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών(δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών(δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου,  θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.