Ημερίδα για την αξιοποίηση των ακινήτων των Ταμείων και του ΟΑΕΔ

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των εποπτευόμενων φορέων του με τίτλο: «Ανάκτηση των Ακινήτων του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας – Αξιοποίηση με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης».

Η ημερίδα είναι συνέχεια της δημόσιας πρόσκλησης που απηύθυνε προς τους φορείς της γενικής κυβέρνησης και ειδικότερα δημόσιους φορείς, υπηρεσίες του Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ΟΤΑ, ΑΕΙ, όπως και λοιπά νομικά πρόσωπα κοινωφελούς ή ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11.15, στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Κανάρη 1).

Θα μιλήσουν οι :

  • Έφη Αχτσιόγλου: Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
  • Νίκος Μπελαβίλας: Συντονιστής Ομάδας Εργασίας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Εργασίας, αναπληρωτής καθηγητής -Πρόεδρος του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος της Σχολής Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).
  • Μάριος Μουζάλας: Αρχιτέκτονας- μηχανικός, ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εργασίας και μέλος της Ομάδας Εργασίας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου Εργασίας.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και λοιπών νομικών προσώπων κοινωφελούς ή ανθρωπιστικού χαρακτήρα, που έχουν εκδηλώσει ή προτίθενται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα ακίνητα των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) και του ΟΑΕΔ.