Νέα συγκέντρωση συνταξιούχων αύριο το απόγευμα στο ΣτΕ

Φωτό: asfalistiko.gr

Με νέα συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου) αύριο, Τετάρτη, 23/5/2018, στις 7 μ.μ., το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ) κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του κατά του νόμου Κατρούγκαλου.

«Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους συνταξιούχους να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΝΔΙΣΥ, με την επισήμανση ότι «οι συνεδριάσεις της ολομέλειας του ΣτΕ συνεχίζονται. Τίποτα δεν έχει κριθεί!».

«Ζητάμε απόδοση δικαιοσύνης. Ζητάμε να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου. Ζητάμε δίκαιη δίκη. Όχι στην εξαθλίωση των συνταξιούχων. Δεν θα τα παρατήσουμε αν δεν δικαιωθούμε», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΝΔΙΣΥ.

Στην αυριανή συγκέντρωση συμμετέχουν το Συντονιστικό Συμβούλιο Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών ΝΠΔΔ (ΕΑΑΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ), η Ένωση Απόστρατων Αστυνομικών Αττικής, ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞΙΑ και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.

Δείτε την παρέμβαση του προέδρου του ΕΝΔΙΣΥ, Νίκου Χατζόπουλου, στην προηγούμενη συγκέντρωση των συνταξιούχων στο ΣτΕ, την Πέμπτη, 17 Μαΐου:

Διαβάστε και: Με αναμμένα κεριά διαμαρτυρήθηκαν οι συνταξιούχοι έξω από το ΣτΕ (video & φωτό)