Οι τελικές ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις του Απριλίου

Σταδιακή θα είναι για άλλο ένα μήνα, η καταβολή των συντάξεων του Απριλίου. Ακριβέστερα, η διαδικασία θα εκκινήσει στις 24 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαρτίου. Στόχος είναι να περιοριστεί ο συνωστισμός στα ATM’s των Τραπεζών, σε μια προσπάθεια να μην επεκταθεί περαιτέρω η πανδημία.

Πιο αναλυτικά, οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, έχουν ως εξής:

  • Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.