Στη γραμμή Καμμένου ο Παπαδημούλης για την αύξηση του κατώτατου μισθού!

Το πανελλήνιο… απόλαυσε τον εκρηκτικό διάλογο μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, και του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι την Κυριακή το πρωί.

Να θυμίσουμε ότι η αιτία για το τηλεοπτικό μαλλιοτράβηγμα των δύο κυβερνητικών βουλευτών ήταν η διαφωνία του κ. Καμμένου στην αποστροφή της κας Αυλωνίτου ότι στόχος της κυβέρνηση είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ο κ. Καμμένος ως… άνθρωπος της αγοράς αντέτεινε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με νόμο κι ότι η ανάπτυξη και η αγορά θα το καθορίσουν. «Πού θα βρεθούν τα λεφτά;» για την αύξηση με νόμο του κατώτατου μισθού, ρωτούσε συνεχώς την κ. Αυλωνίτου. Τι έλεγε ο κ. Καμμένος, προκαλώντας την μήνη της κας Αυλωνίτου; Ότι οι επιχειρήσεις, ανάλογα με το τζίρο τους και κυρίως τα κέρδη τους θα διαπραγματευτούν με εργαζόμενους και συνδικάτα για τις όποιες αυξήσεις.

Στη γραμμή, ή σχεδόν στη γραμμή, Καμμένου (ακούτε κα Αυλωνίτου;) εμφανίστηκε σήμερα και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 ότι «στόχος μας είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού, όχι όμως στη λογική του να μοιράζεται χρήμα που δεν υπάρχει».

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι η κα Αυλωνίτου έστειλε τον κ. Καμμένο «πακέτο» στη Ν.Δ.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να στείλει τον κ. Παπαδημούλη «πακέτο» στο Κίνημα Αλλαγής ελέγχονται ως ανακριβείς…

Για την υπογραφή
Τζλόχτ’ς