«Γεννιέται» Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες

Ένα ακόμα βήμα για τη δημιουργία της κλαδικής ομοσπονδίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών έγινε εχθές, 11 Φεβρουαρίου 2019, με την πραγματοποίηση της δεύτερης συνάντησης των σωματείων στα γραφεία της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

«Επαναβεβαιώθηκε η προσήλωση όλων στον στόχο για τη δημιουργία της κλαδικής ομοσπονδίας, προκειμένου να μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προασπίσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων σε όλες τις εταιρείες του κλάδου και να συσπειρώσουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων γύρω από τα συνδικάτα», σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

«Συμφωνήθηκε η συγκρότηση προσωρινής συντονιστικής επιτροπής που θα τύχει της έγκρισης των πρωτοβάθμιων σωματείων και η οποία θα έχει σαν αποκλειστικό σκοπό να επεξεργαστεί και να παρουσιάζει σε κάθε συνάντηση ολομέλειας ημερήσια διάταξη για την υλοποίηση της νέας κλαδικής ομοσπονδίας».

«Την προσωρινή συντονιστική επιτροπή θα συγκροτούν εκπρόσωποι από τα παρακάτω σωματεία:
3 από ΟΜΕ-ΟΤΕ
1 από ΠΑΣΕ VODAFONE
1 από ΣΕΤΗΠ
1 από ΠΑΣΕ WIND
1 από Σωματείο Εργαζομένων στη VICTUS NETWORKS
1 από Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων VODAFONE – WIND – VICTUS
1 από Σωματείο Εργαζομένων FORTHNET- NETMED, και
1 από Σωματείο Προσωπικού ΗΔΙΚΑ Α.Ε.».

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο εδώ και χρόνια όνειρο για τη δημιουργία μίας κλαδικής ομοσπονδίας στις Τηλεπικοινωνίες. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να γράψουμε ιστορία», καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ.