Για fake news κατηγορεί την Όλγα Γεροβασίλη η ΑΔΕΔΥ!

Για fake news κατηγορεί την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, η ΑΔΕΔΥ, «με αφορμή δημοσιεύματα, που φαίνεται πως προέρχονται από το γραφείο της κ. Γεροβασίλη και αναφέρονται σε δήθεν “απόρριψη από το ΣτΕ προσφυγής υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου, ο οποίος ζήτησε να κριθεί ως αντισυνταγματική η τροπολογία Γεροβασίλη, με την οποία αποκλείονται από τις κρίσεις προϊσταμένων όσοι δεν συμμετάσχουν στην αξιολόγηση στο Δημόσιο”».

Σε ανακοίνωσή της για το συγκεκριμένο θέμα η ΑΔΕΔΥ επισημαίνει τα εξής:

«1. Το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα ψευδές. Καμία τέτοια απόφαση απόρριψης από το ΣτΕ δεν υπάρχει, αφού η προσφυγή του συγκεκριμένου συναδέλφου κρίθηκε από το Εφετείο Ιωαννίνων, λόγω αρμοδιότητας και όχι από το ΣτΕ. Ο συνάδελφος δικαιώθηκε πλήρως και με προσωρινή διαταγή του Εφετείου Ιωαννίνων στις 15/3/2018 έγινε δεκτός στις κρίσεις. Ταυτόχρονα ο συνάδελφος, με την νομική στήριξη της ΑΔΕΔΥ, κέρδισε και τα ασφαλιστικά μέτρα.

2. Οι προσφυγές που έγιναν στο ΣτΕ δεν έχουν κριθεί ακόμη. Οι προσφυγές θα κριθούν οριστικά στις 4 και στις 25 του Οκτώβρη 2018. Τα, δε, ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

3. Η παραπληροφόρηση που επιχειρεί η κ. Γεροβασίλη δεν θα περάσει», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ