Δεύτερη 48ωρη απεργία στον όμιλο ΟΤΕ Τετάρτη και Πέμπτη

Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΟΜΕ-ΟΤΕ που έχει προκηρύξει δεύτερη 48ωρη απεργία για αύριο, Τετάρτη, και την Πέμπτη, μέρα πανελλήνιας γενικής απεργίας.

Σήμερα συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ-ΟΤΕ και αποφάσισε σειρά ενεργειών ώστε να οργανώσει την παρουσία και τη δράση της.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «καλούμε όλους τους συναδέλφους να παραστούν και να ενισχύσουν τον αγώνα μας για το δίκαιο των αιτημάτων μας. Όσοι εργάζεστε στο Διοικητικό Μέγαρο, στο ΝΥΜΑ και στα κτήρια στην Παιανία, στον Ιλισσό, στην Πάρνηθα, στην Αχαρνών και στον Αυλώνα, σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας την απεργιακή μας κινητοποίηση για την υπογραφή αξιοπρεπούς ΣΣΕ. Αγωνιζόμαστε να υλοποιήσουμε τα αιτήματά μας για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης στον Όμιλο, με πραγματικές αυξήσεις για όλους, ενιαίο ωράριο και διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας».

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί «όλους τους εργαζομένους να συμμετέχουν στην απεργία αλλά και να παραστούν στους χώρους εργασίας για να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στη Διοίκηση που ανεύθυνα, αναίτια και απρόκλητα δεν αφήνει κανένα πεδίο διαλόγου για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Καλούμε όλα τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες Εργαζομένων να δείξουν αλληλεγγύη, συμπαράσταση και συστράτευση στον αγώνα μας».

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ οργανώνει και καλεί:

  • Την Τετάρτη 13/12 στις 10:00 στην ομιλία της Διαπραγματευτικής Ομάδας στο ΝΥΜΑ
  • Την Πέμπτη 14/12 στις 10:30 στη συγκέντρωση στη ΣΤΑΔΙΟΥ 15

Διαβάστε και: Νέα 48ωρη απεργία στον όμιλο ΟΤΕ στις 13 & 14 Δεκεμβρίου