Η ΠΟΠΟΚΠ καταγγέλλει τον Διοικητή του ΕΦΚΑ για «αλαζονική και αυθαίρετη συμπεριφορά»

«Καταγγέλλουμε το Διοικητή του ΕΦΚΑ για την απαράδεκτη, αλαζονική και αυθαίρετη συμπεριφορά που επέδειξε απέναντι σε νόμιμους εκπροσώπους εργαζομένων του Φορέα», τονίζει σε ανακοίνωση-καταγγελία η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

«Ειδικότερα, κατά τη σημερινή κινητοποίηση στα γραφεία της Διοίκησης η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας που από κοινού είχαν εξαγγείλει οι δύο Ομοσπονδίες του χώρου ΠΟΣΕ-ΙΚΑ & ΠΟΠΟΚΠ, αρνήθηκε να συνομιλήσει με τριμελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ, εκφράζοντας έτσι την αποστροφή του στη σύνθεση της αντιπροσωπείας, στην οποία μετείχαν εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας.

Επισημαίνουμε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιούνταν μετά από πρόσκληση του ίδιου του Διοικητή. Η πρακτική αυτή και οι ωμές παρεμβάσεις του, αντικατοπτρίζουν την πάγια διχαστική τακτική του και την απόπειρα παρέμβασης στο υπό διαμόρφωση συνδικαλιστικό τοπίο του ΕΦΚΑ.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις θα δώσουμε την απάντησή μας στα σχέδια της Κυβέρνησης και της Διοίκησης, που στοχεύουν στην περαιτέρω υποβάθμιση του ΕΦΚΑ και στο ξεπούλημα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΠΟΚΠ.