Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της Πέμπτης από τη ΓΣΕΕ

Φωτό αρχείου

Η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της ερχόμενης Πέμπτης, 14 Δεκέμβρη 2017, και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Με κεντρικό σύνθημα «το τερματίσατε», η ΓΣΕΕ τονίζει ότι «οι εργαζόμενοι απεργούν και διαδηλώνουν, αντιδρώντας στην αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στο νέο προϋπολογισμό, αλλά και σε κάθε μέτρο και στόχευση που οδηγεί σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών τους δικαιωμάτων».

«Οι εργαζόμενοι, θα δώσουν ακόμη μία φορά την ηχηρή απάντησή τους, με την απεργία και το συλλαλητήριο της Πέμπτης και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με την Πανεθνική δράση που θα πραγματοποιήσει η ΓΣΕΕ το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας. Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.