Κατάληψη από τους εργαζόμενους στο κτίριο του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ

Φωτό αρχείου

Νέα κατάληψη πραγματοποιούν σήμερα, Τρίτη 4/9/2018, από τις 7.00 π.μ. στο κτίριο υπηρεσιών του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ, στην Αγ. Κωνσταντίνου 5 – Ομόνοια, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, για τη συνεχιζόμενη έλλειψη κλιματισμού και υπηρεσιών καθαριότητας.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, «εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας καταγγέλλοντας το γεγονός της πολύμηνης πλήρους αδιαφορίας και του εμπαιγμού από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, η οποία οφείλουμε να τονίσουμε ότι στεγάζεται στο ακριβώς απέναντι κτίριο, στην Αγ. Κωνσταντίνου 8, για το οποίο έχουν βέβαια φροντίσει σε μια επίδειξη αλαζονείας και αναλγησίας να μην αντιμετωπίσει κανένα αντίστοιχο πρόβλημα. Εκεί αλήθεια πως βρέθηκαν και δόθηκαν άμεσες λύσεις;».

«Απαιτούμε, λοιπόν, την άμεση λύση των δύο ζητημάτων, που βέβαια δεν αφορούν μόνο στη συγκεκριμένη υπηρεσία του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ. Ζητώντας την κατανόηση των συναλλασσόμενων ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Διεκδικούμε ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας! Όχι άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις. Λύση ΤΩΡΑ!», καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.