Νέα γενική απεργία αποφάσισε η ΓΣΕΕ

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με την πραγματοποίηση Πανεθνικής Ημέρας Δράσης, που εκτός από Γενική Απεργία θα περιλαμβάνει διάφορες μορφές κινητοποιήσεων, αποφάσισε η ΓΣΕΕ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου.

«Η Πανεθνική Ημέρα Δράσης», αναφέρεται στην απόφαση, «θα γίνει σε συνεργασία με όλες τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Μία συμμαχία ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές, με αιτήματα που οριζόντια αφορούν όλους. Για το σκοπό αυτό θα συγκροτηθεί συντονιστική επιτροπή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων και των κοινωνικών και επιστημονικών φορέων της χώρας, ώστε τόσο η απεργία στο πλαίσιο της Πανεθνικής Δράσης, όσο και οι υπόλοιπες κινητοποιήσεις, να οργανωθούν και να επιτύχουν και στους 52 νομούς της χώρας».

«Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει την αγωνιστική της απάντηση ενάντια στον Αρμαγεδδώνα των μέτρων που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση. Όσο ακολουθείται η ίδια αδιέξοδη πολιτική των περικοπών, της φοροεπιδρομής, των μειώσεων στους μισθούς, όσο η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, όσο ολόκληρη η ελληνική κοινωνία στενάζει, ο αγώνας είναι μονόδρομος», καταλήγει η απόφαση του Γ.Σ. της ΓΣΕΕ.