Νεφελούδης για απειλές: Ανακοινώσεις από Τρίτη με ντοκουμέντα για την υπόθεση Καρυπίδη

Ανδρέας Νεφελούδης, γενικός γραμματέας υπουργείου Εργασίας

Στοιχεία για την υπόθεση Καρυπίδη θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος νωρίτερα κατήγγειλε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του, ενώ ο επιχειρηματίας είχε προχωρήσει από χθες σε μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Έκανα μια ανακοίνωση ότι για μια ακόμη φορά ο Καρυπίδης εξαπατά τον κόσμο. Κι έχω στοιχεία για να το αποδείξω αυτό και από βδομάδα θα δείτε και πώς το αποδεικνύω» είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Νεφελούδης, προαναγγέλλοντας ανακοινώσεις «από την Τρίτη με συγκεκριμένα έγγραφα, αποδείξεις».

«Χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια και παραμυθιάζει τον κόσμο ότι μπορεί να πάρει λεφτά από εκεί που δεν του χρωστάει κανείς τίποτα. Αυτός ο τύπος μας έχει απασχολήσει δύο χρόνια. Έχει καταδικάσει στην απόλυτη ανέχεια και δυστυχία 1.500 ανθρώπους και έχει το θράσος να παίζει «μπάλα» με τα νεύρα τους, όταν έρχεται και ζητάει από έναν άσχετο με τα οικονομικά δεδομένα -εμένα εν προκειμένω- να παρέμβω σε μια τράπεζα για να πάρουν οι εργαζόμενοι, που τους χρωστάει 20 εκατομμύρια, ένα εκατομμύριο» τόνισε ο κ. Νεφελούδης.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ