Ξενογιαννακοπούλου – Φωτίου: Ο Βρούτσης επιβεβαίωσε την καταβολή μειωμένου δώρου Χριστουγέννων! Εμπαιγμός των εργαζομένων

«Εμπαιγμό για τους εργαζόμενους», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις «νέες ανακοινώσεις» του υπουργείου Εργασίας. Με κοινή τους δήλωση η Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου και η Θεανώ Φωτίου υπογράμμισαν ότι ο Γ. Βρούτσης «για πολλοστή φορά επανέλαβε τα ίδια μέτρα που επιδοτούν την ανεργία, αντί να στηρίζουν την εργασία, τους μισθούς και το εισόδημα των εργαζομένων, και αυτάρεσκα επιβεβαίωσε ξανά την καταβολή μειωμένου δώρου των Χριστουγέννων».

Η τομεάρχης Εργασίας και η αναπληρώτρια Τομεάρχης  Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσαν ότι «σε μία περίοδο που η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού αυξάνεται ραγδαία και έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα, ο κ. Βρούτσης εξήγγειλε έκτακτη βοήθεια μόνο σε όσα νοικοκυριά βρίσκονται σε ακραία φτώχεια με εφάπαξ έκτακτο επίδομα, μεσοσταθμικά κόστους 54 εκατ. ευρώ. Προφανώς, για την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αόρατοι οι χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο επειδή έχασαν τη δουλειά τους, την επιχείρηση τους, είδαν δραματική μείωση των εισοδημάτων τους και αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.»