ΟΑΕΔ: Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζει ο ΟΑΕΔ την υλοποίηση των εργαστηρίων ενεργοποίησης – κινητοποίησης ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Στο νομό Αττικής το Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Στο νομό Θεσσαλονίκης το αντίστοιχο Εργαστήρι οργανώνεται μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 31 Μαΐου, τις ίδιες ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω των εργασιακών τους συμβούλων και όπως τονίζει ο Οργανισμός, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μέσω των Εργαστηρίων, στόχος είναι να παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.