ΟΜΕ-ΟΤΕ: Η διοίκηση του ΟΤΕ αν συνεχίσει να σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες…

Άλλη μια άκαρπη συνάντηση της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων του ΟΤΕ με τη διοίκηση του ομίλου πραγματοποιήθηκε χτες, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Σύμφωνα με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, «για άλλη μια φορά η Διοίκηση προσήλθε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης χωρίς ουσιαστικές αντιπροτάσεις. Εμμένει στις θέσεις της, αυτές που κατέθεσε στις 21/12/17, προσθέτοντας για τους νέους 150 ευρώ σε κουπόνια, πλέον των 240 ευρώ, για όσους έχουν μεικτό μηνιαίο μισθό έως 1000 ευρώ. Η παραπάνω πρόταση είναι πολύ μακριά από τη συμφωνία υπογραφής».

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί τη Διοίκηση του ΟΤΕ «να έλθει το συντομότερο δυνατό στο τραπέζι με ουσιαστικές προτάσεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία υπογραφής και αυτές πρέπει να περιέχουν: διασφάλιση των θέσεων εργασίας από απολύσεις, ουσιαστικές αυξήσεις για όλους και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης για τους εργαζομένους των εταιρειών του Ομίλου. Διαφορετικά σπέρνουν ανέμους και επόμενο είναι να θερίσουν θύελλες. Ταυτόχρονα, καλεί «τους εργαζόμενους κοντά στα Σωματεία και την Ομοσπονδία, σε αγωνιστική εγρήγορση».