ΟΜΕ-ΟΤΕ: Η διοίκηση του ΟΤΕ εκβιάζει και απειλεί τους εργαζόμενους που απεργούν!

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της διοίκησης του ΟΤΕ προχώρησε σήμερα, πρώτη μέρα της νέας 48ωρης απεργίας στον όμιλο ΟΤΕ, η ΟΜΕ-ΟΤΕ, τονίζοντας ότι η διοίκηση «θορυβημένη από τα υψηλά ποσοστά απεργίας που αποτυπώνονται, ανέλαβε και το ρόλο του τροχονόμου, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να σπάσει την απεργία».

«Για πρώτη φορά στα χρονικά του ΟΤΕ από τις 5 τα ξημερώματα οι γενικοί διευθυντές βρίσκονται στην είσοδο του Διοικητικού Μεγάρου εμποδίζοντας την περιφρούρηση της απεργίας. Άλλοι δε, με τα αυτοκίνητά τους θέλησαν να μπουκάρουν στο Μέγαρο ως καταδρομείς, αγνοώντας τη σωματική ασφάλεια των συναδέλφων απεργών που παρευρίσκοντο στο χώρο. Όλοι οι εκπρόσωποι της Διοίκησης διαρκώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι εκβιάζουν και απειλούν τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο», σημειώνει στην ανακοίνωση-καταγγελία η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Και προσθέτει: «Όλα αυτά γίνονται για να σπάσει η Απεργία και να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου, την ίδια ώρα που αυτοί απολαμβάνουν μισθούς και μπόνους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ε, λοιπόν, δεν θα τους περάσει! Όλοι μαζί συσπειρωμένοι οφείλουμε να δώσουμε ηχηρό μήνυμα ενότητας και συμμετοχής στην απεργία. Μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε διεκδικώντας υπογραφή αξιοπρεπούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον Όμιλο, πραγματικές αυξήσεις σε όλους, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και ενιαίο ωράριο εργασίας».

Τέλος, η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί αύριο «στις 10:30 στην προσυγκέντρωση κάτω από τα παλιά γραφεία της ΟΜΕ–ΟΤΕ, Σταδίου 15».