ΟΜΕ-ΟΤΕ: Στη φιέστα Τσαμάζ – Παππά «ξέχασαν» τους εργαζόμενους!

Με μια εξαιρετικά δηκτική ανακοίνωση η ΟΜΕ-ΟΤΕ χαιρετίζει την πρώτη σύνδεση οπτικής ίνας σε σπίτι (Fiber to the Home), που έγινε χτες διά χειρός, μάλιστα, του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Παππά, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι στη φιέστα που οργανώθηκε δεν έγινε καμιά αναφορά σε όσους «εργάζονται για να είναι ο ΟΤΕ στην πρωτοπορία της τεχνολογίας και της καινοτομίας, κάτω από δύσκολες συνθήκες».

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε και τη διοίκηση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «αλλά δυστυχώς, επέλεξαν για άλλη μια φορά ένα μεγάλο επίτευγμα των εργαζομένων και της επιχείρησης να το μετατρέψουν σε φιέστα για την προβολή των “πεφωτισμένων” και δημόσιες σχέσεις με την υπό κατάρρευση κυβέρνηση».

«Σε μία παλαιάς κοπής και αισθητικής εκδήλωση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης “κούμπωσε” την ίνα. Δυστυχώς, εκτός από την οπτική ίνα που ευτυχώς φωτίστηκε, όλοι εμείς μείναμε στο σκοτάδι. Καμία αναφορά στους εργαζόμενους και στο έργο τους, ούτε ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια, την ώρα που οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν. Η εταιρεία είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ και όσο και αν θέλουν κάποιοι να το ξεχάσουν, εμείς θα είμαστε εδώ να τους το θυμίζουμε», καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ.