Οργανώνονται και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Plegmanet

Συνέχιση και ενίσχυση των παρεμβάσεων και κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Plegmanet, με βάση την εκτίμηση ότι το ζήτημα των εργασιακών σχέσεων απασχολεί όλο και περισσότερους νέους εργαζόμενους.

Είναι γνωστός ο αναβρασμός μεταξύ των εργαζομένων στην εν λόγω εταιρεία, οι οποίοι έχουν καταγγείλει τις συνθήκες εργασίας, αλλά και τις απολύσεις, με τελευταία αυτή του Ν.Ν.

Η Plegmanet, θυμίζουμε, είναι εταιρεία τηλεφωνικής προώθησης πωλήσεων και συνεργάζεται με τη Wind.

Οι εκτίμηση των εργαζομένων είναι ότι το θέμα πρέπει να γίνει γνωστό σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους του χώρου, αφού θεωρούν ότι ειδικά αυτήν την περίοδο που όλα είναι υπό αίρεση έχει εξαιρετική σημασία η υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά και η υπεράσπιση της δουλειάς με δικαιώματα και ελευθερίες.

Η απόλυση του Ν.Ν. και κυρίως η πάλη του για τη δουλειά του αφορά όλους τους εργαζόμενους, τονίζουν, προσθέτοντας ότι μια νίκη σ’ αυτό το επίπεδο, θα βοηθήσει να γίνει ένα βήμα ώστε να σπάσει ο φόβος και οι εργαζόμενοι να πατήσουν στα πόδια τους, να δουν τη δύναμη τους και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες δουλειάς από νέα βάση.

Τέλος, αποφάσισαν σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν αύριο στις 9.30 πμ από το «ραντεβού» στην Επιθεώρηση Εργασίας.