Στάση εργασίας και συγκέντρωση στη Γενική Ταχυδρομική

Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στην Γενική Ταχυδρομική. Μάλιστα, με τη συμπαράσταση του ΕΚΑ, το Σωματείο έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει και παράσταση διαμαρτυρίας στις 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας (Στρατηγού Μακρυγιάννη 81, Άγιος Ιωάννης Ρέντης).

Αιτία αυτής της δυναμικής κινητοποίησης και εν μέσω θερινής περιόδου είναι το γεγονός ότι εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι έρχονται σε σοβαρή αντιπαράθεση με την εργοδοσία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας «η ένταση και η τρομοκρατία που επικράτησε μετά την πρόσκληση των εργαζομένων για σύναψη επιχειρησιακής σύμβασης, οι απολύσεις συναδέλφων που συμμετείχαν σε πρότερες κινητοποιήσεις, αλλά και η υποτίμηση και απαξίωση του ΣΕΠΕ και των αποφάσεων που έχουν εκδοθεί για τα παραπάνω θέματα», καθιστούν μονόδρομο τις κινητοποιήσεις.

Το ΕΚΑ καλεί τα Σωματεία μέλη του να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη Γενική Ταχυδρομική και να συμπαρασταθούν στην 4ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το σωματείο