Στο Σύνταγμα η μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ

Πηγή: 902.gr

Στο Σύνταγμα έχει φτάσει αυτήν την ώρα (12.00) η μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε από την Ομόνοια. Απεργοί από δεκάδες κλάδους, συνταξιούχοι, γυναίκες, νέοι και νέες διαδηλώνουν στην Αθήνα πίσω από τα πανό των Σωματείων τους, των Συνδικάτων τους, των Συλλόγων τους για τις δικές τους ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων.

Στην απεργιακή κινητοποίηση παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος τόνισε ότι «παλεύουμε, διεκδικούμε και τελικά θα καταφέρουμε κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου – Βρούτση, επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, κατάργηση του απαράδεκτου νόμου Κατρούγκαλου, δουλειά σταθερή και μόνιμη για όλους, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση αυτής της απαράδεκτης φοροληστείας του λαού μας και καμιά εμπλοκή στους επικίνδυνους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ».

«Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές. Κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου – Βρούτση που καταργεί τις Συλλογικές διαπραγματεύσεις. Αύξηση του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ για όλους και επαναφορά της ΣΣΕ» αναγράφει το πανό στην κεφαλή της πορείας με υπογραφή ΠΑΜΕ, στέλνοντας το μήνυμα της απεργιακής κινητοποίησης.

Με πληροφορίες από το site 902.gr