Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, Πέμπτη, από τους εργαζόμενους στην ACS

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) εκφράζει την αλληλεγγύη του «στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές επιχειρήσεις και πιο συγκεκριμένα στην ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕΕ, για την υπογραφή ενιαίας κλαδικής σύμβασης και την υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων σε όλες τις κεντρικές εταιρείες του κλάδου».

Οι εργαζόμενοι στην ACS προχωρούν σε συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά της εταιρείας στην Π. Ράλλη 45, την Πέμπτη, 12 Ιουλίου, στις 17.30, «προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στην πολιτική της εταιρείας να προσλαμβάνει εργαζόμενους μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (4ωρων) και κυκλικά εναλλασσόμενους, συχνά τους ίδιους εργαζόμενους, παρά το γεγονός ότι οι προσλήψεις αυτές αφορούν την κάλυψη παγίων θέσεων εργασίας στο κέντρο διαλογής της επιχείρησης για την δραστηριότητα όλης της Ελλάδας».

Το ΕΚΑ «βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων εργαζομένων στην ACS που αγωνίζονται ενάντια στην αδιαλλαξία του ομίλου Quest, στον οποίο ανήκει και οικονομικά πρωτοστατεί η ACS. Καλούμε τη διοίκηση της εταιρείας να υπογράψει νέα σύμβαση με πλήρες ωράριο και πλήρεις μισθούς», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΚΑ.