«Κόψτε το λαιμό σας για την έκδοση των συντάξεων με παράλληλη ασφάλιση!»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη που αναφέρεται στην έλλειψη λογισμικού στον ΕΦΚΑ για την έκδοση συντάξεων με παράλληλη ασφάλιση, χαρακτηρίζοντας «ανεπαρκείς» και «ανίκανους» όσους δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση, αφού οδηγούν «τους αναξιοπαθούντες στην απόγνωση».

Η καταγγελία έχει ως εξής:

«Το παραμύθι για την έλλειψη πλατφόρμας-λογισμικού για τον υπολογισμό ποσού που απορρέει από την παράλληλη ασφάλιση,πρέπει να σταματήσει!!!

Η λύση είναι απλή: Να απονείμουν την σύνταξη χωρίς το κομμάτι αυτό της παράλληλης σύνταξης και να το δώσουνε αναδρομικά σε δεύτερο χρόνο και σε εύλογο χρονικό διάστημα!

Εισπρακτικές πλατφόρμες εφευρίσκουν ποικιλοτρόπως και τάχιστα, συγχρόνως εκτοξεύουν απειλητικές συνέπειες και βάζουνε βιαίως τα πρόστιμα στην ασυνέπεια των “οφειλετών”.

Αν στερούνται ικανών στελεχών για την εξεύρεση πλατφόρμας, ο πολίτης δεν φέρει καμία ευθύνη και να “κόψουνε το λαιμό τους” να βρούνε του κατάλληλους, αφού εκ του αποτελέσματος, οι υπάρχοντες είναι, επιεικώς, ανεπαρκείς και ανίκανοι.

Αν οι παραπάνω χαρακτηρισμοί φαίνονται σκληροί και χωρίς υπόσταση, τότε δεν σας εμποδίζει κανένας για να αποδείξετε το αντίθετο!

Βρέστε την λύση και μην οδηγείτε τους αναξιοπαθούντες στην απόγνωση, δεν είμαστε επαίτες!!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!

ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ!

ΦΤΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!».