Ρινγκ έγινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – Δείτε το video

Απαράδεκτες σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα το απόγευμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, όταν οπαδοί της ΑΕΚ που περίμεναν να συζητηθεί η υπογειοποίηση του δρόμου γύρω από το νέο γήπεδο, την «έπεσαν» σε μέλη κινημάτων από το Γραμματικό, μεταξύ των οποίων και μαθητές Γυμνασίου, που είχαν καταλάβει το προεδρείο ζητώντας να συζητηθεί, εκτός ημερησίας διατάξεων, η ακύρωση της κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στην περιοχή τους.

Στη συνεδρίαση, εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που είχε για την ΑΕΚ, παραβρέθηκαν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας, καθώς και παράγοντες και στελέχη μεταξύ των οποίων και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Οι κάτοικοι του Γραμματικού επέμειναν να τους δοθεί ο λόγος και δεν αποχωρούσαν από το προεδρείο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ εξαιτίας του γεγονότος ότι η διαδικασία δεν άρχιζε, επιτέθηκαν στους διαμαρτυρόμενους και ακολούθησαν συμπλοκές.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το asfalistiko.gr ακούγονται οι συγκεντρωμένοι να φωνάζουν «έξω οι μπράβοι, έξω οι τραμπούκοι» και «αίσχος, αίσχος…».

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα.