Αιτήσεις και ενημέρωση για Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου και προνοιακά-αναπηρικά επιδόματα

Τις υπηρεσίες στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και να ενημερώνονται σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), του επιδόματος ενοικίου, καθώς και των προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων, γνωστοποίησε ο ΟΠΕΚΑ.

Ειδικότερα:

Επίδομα Στέγασης – Ενοικίου

Για διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης του Επιδόματος Στέγασης, όπως επίσης και για κάθε βοήθεια που χρειάζεστε στην διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, απευθύνεστε στους Δήμους και τα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής σας. Χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε επίσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.epidomastegasis.gr.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στους Δήμους και στα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής σας. Διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης παρέχονται επίσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα keaprogram.gr.

Προνοιακά Αναπηρικά Επιδόματα

Από 12 Μαρτίου 2019 οι αιτήσεις για προνοιακά αναπηρικά επιδόματα δικαιούχων από την Αττική υποβάλλονται αποκλειστικά στα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής τους.