Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Έκκληση για παιδικά και βρεφικά γάλατα

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού απευθύνει έκκληση για βρεφικά γάλατα 1ης και 2η ηλικίας, παιδικά γάλατα εβαπορέ και πάνες, αφού όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το απόθεμα έχει μειωθεί δραματικά λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάθε μήνα βοηθάει περίπου 100-150 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές ελλείψεις. Στην ανακοίνωση, επίσης, επισημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο προσφορές σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί με τη βοήθεια και στήριξη του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και έως σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 60.000 ιατρικές επισκέψεις από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, «οι άνθρωποι που ζητάνε βοήθεια προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ, Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-20:00, Παρασκευή  10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-14:00. email [email protected] και η ιστοσελίδα www.mkiellinikou.org