Νεκρός εργαζόμενος από επίθεση σκύλων στα Λεχαινά Ηλείας – Καταγγελία για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας…

Εργαζόμενος φύλακας, έχασε τη ζωή του, όταν δέχτηκε επίθεση σκύλων εν ώρα υπηρεσίας! Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, στα Λεχαινά Ηλείας, με το άψυχο σώμα του εργαζόμενου να εντοπίζεται από πολίτη στον προαύλιο χώρο της εταιρίας, στην οποία δούλευε.

Ο άτυχος εργαζόμενος, 56 ετών, ήταν φύλακας (security) σε συσκευαστήριο της περιοχής. Μόλις εντοπίστηκε η σωρός του, μετέβη στο σημείο η Αστυνομία και αποκλείστηκε ο χώρος. Στη συνέχεια κλήθηκε η ιατροδικαστής Αγγ. Τσιόλα, η οποία μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε απέκλεισε την πιθανότητα να έχει συμβεί εγκληματική ενέργεια.

 Σύμφωνα με την κυρία Τσιόλα, η σορός του 56χρονου έφερε εκτεταμένα τραύματα από σκυλιά που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο. Σε κάθε περίπτωση, θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα και αν τα συγκεκριμένα τραύματα σχετίζονται αποκλειστικά με τον θάνατό του. Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» (www.idiotikoi.gr) ζήτησε από την Επιθεώρηση Εργασίας να ελέγξει κατά πόσο ο 56χρονος απασχολείτο νόμιμα και εντός του δηλωμένου ωραρίου του. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι μόλις λίγα 24ωρα πριν από το τραγικό συμβάν, είχε υπάρξει καταγγελία για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των secyrity σε συσκευαστήρια των Λεχαινών…