Παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα – Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους

Στις 59.000 ανήλθαν οι επιταγές που χορηγήθηκαν για τα ωφελούμενα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ.

Οι σχετικοί οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους, αλλά και με τους παρόχους που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού. Το πρόγραμμα έχει ως ημερομηνία εκκίνησης την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Ιουνίου. Σε αυτό θα συμμετέχουν 50 κατασκηνώσεις και θα διαρκέσει έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2020 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως 10 Σεπτεμβρίου 2020 για τα παιδιά με αναπηρία σε ποσοστό 50% και άνω.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το μητρώο παρόχων για κρατήσεις θέσεων.

Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους.
  • Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή οποιουδήποτε εγγράφου ταυτοποίησης για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Οι πάροχοι μπορούν να προβαίνουν σε ενεργοποιήσεις επιταγών ωφελουμένων του προγράμματος, μόνο εφόσον έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας έτους 2020.

Σε περίπτωση που με εντολή Δημόσιας Αρχής τροποποιηθούν οι καταληκτικές ημερομηνίες λειτουργίας των κατασκηνώσεων, ο ΟΑΕΔ θα ενημερώσει τους δικαιούχους του προγράμματος άμεσα.

Τα παιδιά μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.