Εργαζόμενοι νοσ/μείου Άγιος Ανδρέας: Ο Πολάκης ψεύδεται για τη διοικήτρια με την… παράνομη σύνταξη

Στην αντεπίθεση πέρασε το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση εναντίον του αν. υπουργού Υγείας , Παύλου Πολάκη, αναφορικά με την πρώην υπάλληλο του Νοσοκομείου Ρίου, η οποία έπαιρνε 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της και ενώ αποκαλύφθηκε, διορίστηκε και παραμένει διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών, το οποίο έκλεισε πριν από έναν χρόνο, υπόθεση που αποκάλυψε την προηγούμενη βδομάδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ είχε απαντήσει μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι «η αν. διοικήτρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον Άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου, καθώς η υποδιοικήτρια του Αγ. Αντρέα είναι σε άδεια κυήσεως και ανατροφής τέκνου εδώ και πολύ καιρό». Στην απάντησή του ο κ. Πολάκης δεν έλεγε, όμως, κουβέντα για το μείζον ηθικό ζήτημα που προκύπτει από την καταγγελία για την επί σειρά ετών παράνομη είσπραξη της σύνταξης.

Τη σκυτάλη πήρε το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, που σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι το θέμα «απασχόλησε πάρα πολλούς σε πανελλαδικό επίπεδο, εκτός βεβαίως από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, όπου ακόμη επικρατεί σιωπή. Στάση που σαφώς μας αφήνει να πιστέψουμε ότι όλα αυτά τα γνώριζαν και ότι οι επιλογές τους ήταν συνειδητές, όπως πιθανά σχετική και συνειδητή να είναι και η καθυστέρηση που παρατηρείται για τον νέο ενιαίο οργανισμό του Νοσοκομείου μας, προκειμένου να διατηρήσουν την έμμισθη θέση του εν λόγω στελέχους τους, για την αναγκαία και απαραίτητη γι΄ αυτούς κομματική δουλειά, στο χώρο του Νοσοκομείου».

«Κανένας λοιπόν δεν βγήκε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ή έστω να την υπερασπιστεί, εκτός από την ίδια με τις αοριστολογίες της και τις απειλές της. Μοναδική εξαίρεση ο κ. Πολάκης, που μέσω facebook, με μια υβριστικού περιεχομένου ανάρτησή του που δεν τιμά έναν υπουργό και έναν πολιτικό που θέλει να λέγεται “αριστερός”, απαντά, όχι στα καταγγελλόμενα και δυστυχώς ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ».

«Γράφει λοιπόν στο facebook ο Κος Πολάκης:

Παυλος Πολακης 5/4/18, πριν από 19 ώρες
Ο «χολερικος» του συνδικαλισμού ξαναχτύπησε, προσπαθώντας να κερδίσει ενα λεπτό δημοσιότητας απο τα βοθροκαναλα και να δικαιολογήσει την ύπαρξη του .Μετα την τούρτα στο Μαξίμου εβγαλε μια εμετική ανακοινωση για την υποδιοικητρια του νοσημάτων θώρακος της Πατρας.
ΑΚΟΥ λοιπον ξεγιβεντισμα του συνδικαλισμου:

Η Αναπλ διοικητρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου καθώς η υποδιοικητρια του Αγ Αντρέα ειναι σε άδεια κυήσεως και ανατροφής τέκνου εδω και πολύ καιρο !!!!
Καταλαβες ξεγιβεντισμα του συνδικαλισμού Γιαννακο;;;;ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ …….Ειναι σκληρό να μην μπορείς να τάξεις διορισμούς πιά, αλλα θα μάθεις να ζεις με αυτο!!

Καμία λοιπόν απάντηση για τα καταγγελλόμενα, παρά μόνον υβρεολόγιο και ΨΕΜΜΑΤΑ».

«ΨΕΥΔΕΤΑΙ λοιπόν ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ο Κος Πολάκης, με την αναφορά του για την άδεια κύησης του Υποδιοικήτριας του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, η οποία σημειωτέον μέχρι και την ημέρα της ανάρτησης του Κου Πολάκη λειτουργούσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η υποδιοικήτρια του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ την επόμενη, δηλ την ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ το μεσημέρι.

Πέρα από ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ, ο Κος Πολάκης συλλαμβάνεται και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, όχι τόσο για την άδεια ανατροφής που δεν υφίσταται, όσο για την αντικατάσταση που επικαλείται με περίσσεια θράσους. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, τήν απουσιάζουσα Υποδιοικήτρια την αντικαθιστά ο Διοικητή και μόνον αυτός και όχι η Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος, που οι αρμοδιότητές της είναι περιορισμένες και έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνον με το έν λόγω Νοσοκομείο το ΝΝΘώρακος, που εδώ και ένα χρόνο δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον.

Συνεπώς Κε Πολάκη αφήστε τις υπεκφυγές και ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙ της ΟΥΣΙΑΣ. Αφήστε τα ΨΕΥΔΗ και τις ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΟΛΟΓΙΕΣ και ιδιαιτέρως το κατ΄ επανάληψιν προσφιλές για εσάς ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΜΑ, για το οποίο όταν μηνύεσθαι το βάζετε στα πόδια», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.