Ημερίδα για τις εξελίξεις στην ελληνική φαρμακευτική αγορά την περίοδο των μνημονίων

Ημερίδα με θέμα τις εξελίξεις στην φαρμακευτική αγορά στην Ελλάδα την περίοδο των μνημονίων και τις συνέπειες στην αγορά εργασίας του κλάδου πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών – Συναφών Επαγγελμάτων-Κλάδων (ΠΟΣΥΦΕ-ΣΕΚ).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52 Αθήνα). Ώρα προσέλευσης 10:30 – 11:00 το πρωί.

Βασικοί εισηγητές θα είναι ο ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, Ιωάννης Κυριόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει το παρόν και κυρίως το μέλλον της φαρμακευτικής αγοράς στην Ελλάδα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης ΤΑΥΦΕ, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εργαζόμενων στην Ιατροφαρμακευτική Ενημέρωση και Επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ ΝΠΔΔ, Γεράσιμος Κονιδάρης, που θα παρουσιάσει τις δραματικές μεταβολές στην αγορά εργασίας του κλάδου από το 2008 έως το 2016, και ο Marketing Manager at Specifar A Teva Company, Αντιπρόεδρος του ΤΑΥΦΕ, Χρήστος Λάζαρης, ο οποίος θα αναφερθεί στην ιατροφαρμακευτική ενημέρωση στη νέα οικονομικοκοινωνική πραγματικότητα.

Εισαγωγή στην ημερίδα θα κάνει ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΕ-ΣΕΚ, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Έβρου, Στάθης Ασπιώτης, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, του ΕΟΦ, εργοδοτικών και λοιπών φορέων.