Παράταση έως τη Δευτέρα για την πρόσληψη γιατρών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, το χρονικό διάστημα της παράτασης που είχε δοθεί για την πρόσληψη γιατρών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής (ΚΚΠΠΑ). Στόχος είναι να προσληφθούν γιατροί με ειδικότητα στην Παθολογία ή τη Γενική Ιατρικοί, αλλά και Παιδίατροι.

Η αμοιβή με παροχή τιμολογίου παροχής υπηρεσιών είναι 1240 ευρώ μηνιαίως καθαρά και το ωράριο εργασίας προσδιορίζεται σε 3 ώρες ημερησίως επί 5  ημέρες την εβδομάδα και υποχρέωση τηλεφωνικής ανταπόκρισης σε περίπτωση ανάγκης.
Η αρχική προκήρυξη έληξε στις 11 Ιανουαρίου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μιας και όπως φαίνεται δεν καλύφθηκαν οι θέσεις που προσφέρθηκαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την προκήρυξη οι γιατροί θα απασχοληθούν ως εξής:

– Ένας Ιατρός ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής για την κάλυψη των αναγκών των περιθαλπόμενων του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Δυτικής Αθήνας (Ιπποκράτους και Αριστοφάνους, Αιγάλεω) και της Εξωϊδρυματικής Δομής Δραπετσώνας (Παπαφλέσσα και Κουντουριώτη Δραπετσώνα) του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας.

-Ένας Ιατρός ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής για την κάλυψη των αναγκών των περιθαλπόμενων του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Δυτικής Αθήνας (Ιπποκράτους και Αριστοφάνους, Αιγάλεω) και της Μονάδας Μελισσίων του Παραρτήματος ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας κατά την περίοδο αδειών του μόνιμου Ιατρού και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

-Ένας Ιατρός ειδικότητας Παιδιατρικής για την κάλυψη των αναγκών των προστατευομένων τουΑναρρωτηρίου Πεντέλης (Τέρμα Ιπποκράτους Π.Πεντέλη)και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκηςτης Παιδόπολης «Αγ. Ανδρέας» (Θουκιδίδου 82 Άλιμος) του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα».

Δείτε εδώ τις σχετικές προκηρύξεις:

20210114-Paratash-9ΟΖ7ΟΞΧ1-Κ9Λ

20210114-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΙΑΤΡΩΝ-ΚΑΤ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ-12-2020