Προληπτικές εξετάσεις για καρκίνο του στήθους από το Ερρίκος Ντυνάν

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού προσφέρει έως το τέλος Οκτωβρίου το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, στο πλαίσιο των δράσεων για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού -την συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με 1,3 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις οποίες το 27,3% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως.

Ειδικότερα, προσφέρει Ψηφιακή Μαστογραφία & υπέρηχο μαστού στην ειδική τιμή των 45 ευρώ. Προαιρετικά, κατόπιν ραντεβού, δωρεάν κλινικός έλεγχος (ψηλάφηση) από το ιατρικό επιτελείο του νοσηλευτικού κέντρου. Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/03/2019.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-17:00) για να κλείσουν το ραντεβού τους ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]